Valentin Tine Perko

Rojen v Kamniku.

Filmografija

Direktor fotografije
Anina provizija (2016) igrani
Duhec (2012) igrani
Samo še en obrat (2010) igrani
Morje v času mrka (2008) celovečerni igrani film
Roki na steni (2008) kratki igrani film
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Tunel upanja (2006) srednjemetražni igrani film
Desperado tonic (2004) celovečerni igrani omnibus
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Jezero (2000) diplomski igrani film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Vrt (2000) študijski igrani film
Noč v hotelu (1999) študijski igrani film
Zadnji utrip (1999) kratki dokumentarni TV film
Obrazi zelene reke (1999) kratki dokumentarni film
Urban - skice za portret glasbenika (1998) kratki dokumentarni TV film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Črepinjice (1997) diplomski igrani film
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Steber (1997) TV igra
Balkanska ruleta (1997) kratki igrani film
Povodni mož (1995) študijski igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Syrya (1995) študijski igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Paralele (1987) celovečerni igrani TV film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Senca (1984) kratki dokumentarni film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Start (1984) kratki dokumentarni film
Kasač (1984) kratki dokumentarni film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Kozolec (1983) kratki dokumentarni film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Ristanc (1981) kratki igrani film
Valček za Taužentarjeva dva (1981) kratki igrani film
Ribištvo (1980) kratki dokumentarni instruktivni film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Pogled stvari (1979) kratki igrani eksperimentalni film
Venec (1979) kratki igrani film
Pogreb (1979) kratki igrani film
V službi socializma in boga (1979) kratki dokumentarni film
Oton Župančič (1978) kratki dokumentarni film
Monolog Ivana Potrča (1978) kratki dokumentarni film
Mleko (1978) kratki reklamni film
Darilo, ki pomeni upanje - dializa (1977) kratki dokumentarni film
Fotograf
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Nastopajoči
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Režiser
Valček za Taužentarjeva dva (1981) kratki igrani film
Scenarist
Valček za Taužentarjeva dva (1981) kratki igrani film
Snemalec
Samo še en obrat (2010) igrani
Petelinji zajtrk (2007) celovečerni igrani film
Tunel upanja (2006) srednjemetražni igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Morana (1993) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Coprnica Zofka (1989) celovečerni igrani film
Maja in vesoljček (1988) celovečerni igrani film
Sonce za dva (1986) celovečerni igrani TV film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film