Dragomir Bojanić Gidra

Filmografija

Nastopajoči
Majstor i šampita (1986) celovečerni igrani film
U zatvoru (1985) celovečerni igrani film
Život je lep (1985) celovečerni igrani film
Debeli i mršavi (1985) celovečerni igrani film
Pazi šta radiš (Maturanti) (1984) celovečerni igrani film
Idi mi, dođi mi (1983) celovečerni igrani film
Vrhovi Zelengore (1976) celovečerni igrani film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Slike iz života udarnika (1972) celovečerni igrani film
Oseka (1969) celovečerni igrani film
Nizvodno od sunca (1969) celovečerni igrani film
Sretni umiru dvaput (1966) celovečerni igrani film