Tomaž Pengov

Filmografija

Avtor besedila pesmi
Krč (1979) celovečerni igrani film
Avtor glasbe
Moj narobe svet (2016) dokumentarni
Dih besede - portet Tomaža Pengova (1999) kratki dokumentarni TV film
Koštrun (1981) kratki dokumentarni film
Brucka (1981) TV igra
Krč (1979) celovečerni igrani film
Oton Župančič (1978) kratki dokumentarni film
Cukrarna (1972) kratki dokumentarni film
Glasba
Dar Fur - Vojna za vodo (2008) dokumentarni
Izvajalec glasbe
Dih besede - portet Tomaža Pengova (1999) kratki dokumentarni TV film