Saša Pavček

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ne bom več luzerka (2018) celovečerni igrani film
Pravica ljubiti (2013) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Lasje (2008) kratki igrani film
Pesnikov portret z dvojnikom (2003) celovečerni igrani film
Peta hiša na levi (2000) TV nadaljevanka
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film