Tone Partljič

Rojen v Mariboru.

Filmografija

Nastopajoči
Obisk (2010) kratki igrani film
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Gverilci (2006) srednjemetražni igrani TV film
Scenarist
Kandidatka in šofer (2010) neznan
En dan resnice (2006) srednjemetražni igrani film
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Oblaki so rdeči (1983) TV nadaljevanka
Pasja pot (1983) celovečerni igrani TV film
Ko poje čuk (1981) TV igra
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
O težavah s Kalmanovim truplom in neprimerni ljubezni med Frančekom in Gelo (1977) TV igra
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Mama umrla stop (1974) TV igra