Boris Ostan

Rojen v Murski Soboti.

Filmografija

Nastopajoči
Vonj po razkroju (2017) kratki igrani film
In je takoj večer (2015) igrani
Nazaj (2014) igrani
Dvojina (2013) igrani
Limonada (2012) igrani
Beli zajec (2011) TV igrani
Prvi dan v službi (2010) igrani
Varuh meje (2002) celovečerni igrani film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Nebo nad Ženavljami ali Dan, ko nam je Evropa padla na glavo (1994) kratki igrano-dokumentarni TV film
Rojevanje Leara (1993) celovečerni dokumentarni film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film