Radoš Novaković

Filmografija

Montažer
Proslava prvog maja 1946 (1946) kratki dokumentarni reportažni film
Režiser
Bekstva (1968) celovečerni igrani film
Operacija Ticijan (1963) celovečerni igrani film
Pesma (1961) celovečerni igrani film
Daleko je sunce (1953) celovečerni igrani film
Proslava prvog maja 1946 (1946) kratki dokumentarni reportažni film
Juliska krajina (1946) kratki dokumentarni propagandni film
Scenarist
Bekstva (1968) celovečerni igrani film
Vojnik (1966) celovečerni igrani film
Pesma (1961) celovečerni igrani film
Bila sam jaća (1953) celovečerni igrani film
Proslava prvog maja 1946 (1946) kratki dokumentarni reportažni film