Zoran Nikolić

Filmografija

Direktor fotografije
»Galeb« - priča, dokumenti, kazivanja (1982) kratki dokumentarni film
Drug Tito Ljubljana (1980) kratki dokumentarni film
Paljenje eksplozivnih punjenja (1979) kratki dokumentarni učni film
Rušenje elemenata i materijala (1979) kratki dokumentarni učni film
Uz maršala Tita (1978) kratki dokumentarni film
Titov pogled dalje (1977) celovečerni dokumentarni film
Umrli su s brodom (1977) kratki dokumentarni film
Savladati paniku (1974) kratki igrani instruktivni film
Savremeni tenkovi u zimskim uslovima (1971) kratki dokumentarni učni film
Uređaj za centralnu regulaciju pritiska vazduha u pneumatici (1971) kratki dokumentarni učni film
Zaseda (1965) kratki igrani učni film
Pružam ti ruku (1964) kratki dokumentarni film
Prvi dani u armiji (1964) kratki dokumentarni film