Rade Nikolić

Filmografija

Direktor fotografije
Subotica danas (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Kontakt (1964) kratki reklamni film
Dobrodošli - Titovo Užice (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Hobby (1964) kratki dokumentarni film
Subotica I (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Pet korakov naprej (1963) kratki dokumentarni propagandni film
U svim pravcima (1963) kratki reklamni film
Budimka (1963) kratki dokumentarni propagandni film
Partizanski put (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Tvrđave žita Novi silosi (1959) kratki dokumentarni propagandni film