Miodrag Nikolić

Filmografija

Montažer
Pismo Titu (1962) kratki dokumentarni film
Jedan naš dan (1952) kratki reklamni film
Režiser
Novi ustav (1974) kratki dokumentarni film
Proslava 30 godina AVNOJ-a (1974) kratki dokumentarni film
Pismo Titu (1962) kratki dokumentarni film
Jedan naš dan (1952) kratki reklamni film
Scenograf
Balkan ekspres 2 (1989) celovečerni igrani film
Kako je propao rokenrol (1989) celovečerni igrani film
Užička republika (1974) celovečerni igrani film
Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji (1971) celovečerni igrani film
Pre rata (1966) celovečerni igrani film
Bolje je umeti (1960) celovečerni igrani film
Scenarist
Novi ustav (1974) kratki dokumentarni film
Proslava 30 godina AVNOJ-a (1974) kratki dokumentarni film
Pismo Titu (1962) kratki dokumentarni film
Jedan naš dan (1952) kratki reklamni film