Andrej Nahtigal

Rojen v Spodnjih Gameljnah.

Filmografija

Nastopajoči
Nočna ptica (2016) animirani
Julija in alfa Romeo (2015) igrani
Prepisani (2011) igrani
Kje si stari? (2011) igrani
Hit poletja (2008) celovečerni igrani film
Embrio (2007) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Pod njenim oknom (2003) celovečerni igrani TV film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Izsiljevanje (1978) TV igra
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Onkraj (1970) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film