Zaim Muzaferija

Filmografija

Nastopajoči
Ono malo duše (1990) celovečerni igrani film
Gluvi barut (1990) celovečerni igrani film
Žena s krajolikom (1989) celovečerni igrani film
Smrt gospodina Goluže (1982) celovečerni igrani film
Pogled u noć (1978) celovečerni igrani film
Hajka (1977) celovečerni igrani film
Doktor Mladen (1975) celovečerni igrani film
Slike iz života udarnika (1972) celovečerni igrani film
Pohod (1968) celovečerni igrani film
Praznik (1967) celovečerni igrani film
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
Mali vojnici (1967) celovečerni igrani film