Seta Mušič

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Scenograf
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Veter (1988) kratki igrani TV film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) TV nadaljevanka
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Nasmehi (1987) celovečerni igrani TV film
Heretik (1986) celovečerni igrani film
Primož Trubar (1985) TV nadaljevanka
Resnični obraz Anite Novak (1984) TV nadaljevanka
Rdeči gardist (1984) TV igra
Ljubezni (1984) TV igra
Gorenčev vrag (1984) otroška TV nadaljevanka
Dež v Piranu (1983) TV igra
Sin pogubljenja (1983) TV igra
Dobrotnica (1981) TV igra
Tretje življenje (1981) celovečerni igrani TV film
Blagor premagancev (1981) celovečerni igrani TV film
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Izsiljevanje (1978) TV igra
Konec tedna (1978) TV nanizanka
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Botre (1976) TV igra
Rojstni dan stare gospe (1976) TV igra
Hude sanje kancelista Jereba (1976) TV igra
Obiski (1975) TV igra
Hiša Marije Pomočnice (1975) TV igra
Večeri Julijana Stepnika (1975) TV igra
Ulica treh rodov (1974) TV igra
Nora hiša (1973) TV nadaljevanka
Atentator in kralj (1973) TV igra
Šola noči (1972) TV igra
Gluhi mož na meji (1969) TV igra
Polikarp (1969) TV igra
Sarabanda za obešence (1968) TV igra
Školjka (1968) TV igra
Mali oglasi (1968) TV nanizanka
Svet brez sovraštva (1968) TV igra
Tekma (1967) TV igra
Lepa Vida (Ob stoletnici slovenske Talije) (1967) TV igra
Casanova na dopustu (1966) TV igra
Čudni roparji in poet (1965) TV igra
Jaga baba (1964) TV igra
Atomski ples (1962) TV igra
Legenda o birokratu (1961) TV igra