Miki Muster

Rojen v Murski Soboti. Od leta 1973 do 1990 je živel v Muenchnu (ZRN), kjer je med drugim skoraj petnajst let animiral tudi like G. Mordilla. Sicer priznani avtor številnih stripov (liki Zvitorepec, Lakonja in Trdonja) ter ilustrator in karikaturist.

Filmografija

Direktor fotografije
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Adut (1967) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
Glavni animator
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Adut (1967) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Puščica (1960) kratki risani film
Glavni risar
Adut (1967) kratki risani reklamni film
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Puščica (1960) kratki risani film
Montažer
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Režiser
Adut (1967) kratki risani reklamni film
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Puščica (1960) kratki risani film
Scenograf
Adut (1967) kratki risani reklamni film
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Zimska zgodba (1962) kratki risani film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Puščica (1960) kratki risani film
Scenarist
Trio color (1967) kratki risani reklamni film
Adut (1967) kratki risani reklamni film
Subrina (1966) kratki risani reklamni film
"Ilirija" krema za čevlje (1966) kratki risani reklamni film
Alko-Bitter (1966) kratki risani reklamni film
Šport krema "Narta" (1966) kratki risani reklamni film