Sonja Murgelj

Filmografija

/
Naša mala klinika (2004) TV nanizanka
Oblikovalka maske
Sto psov (2012) igrani
Traktor, ljubezen in rock'n'roll (2011) celovečerni igrani film
Besede onkraj vidnega (2011) dokumentarni
Robutanje koruze (2009) kratki igrani film
Kosilnica (2006) srednjemetražni igrani film
Stanislav Škrabec, Oče slovenske fonetike (2005) celovečerni igrano-dokumentarni TV film
Vrtičkarji (2000) TV nadaljevanka
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Brezno (1998) celovečerni igrani film
Steber (1997) TV igra