Kristijan Muck

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Lucija (1965) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film