Desa Muck

Rojena v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Veter v mreži (1989) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Ljubezen (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Kako sam sistematski uništen od idiota (1983) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Scenarist
Veronika in Friderik (2008) srednjemetražni dokumetarno-igrani film