Zvezdana Mlakar

Rojena na Ptuju.

Filmografija

Nastopajoči
Moderne Kunst (2017) kratki igrani film
Všečkana (2015) igrani
Kruha in iger (2011) igrani
Zmaga ali kako je Maks Bigec zasukal kolo zgodovine (2011) igrani
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Pod eno streho (2002) TV nanizanka
Orgazmus (2002) študijski igrani film
Šolarček (2001) kratki igrani film
Matura (2001) TV etuda
Naj ostane med nami (2000) TV igra
Noč v hotelu (1999) študijski igrani film
Adrian (1998) kratki igrani film
Desetka (1998) TV etuda
Oglas (1998) študijski igrani film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Ko zaprem oči (1993) celovečerni igrani film
Zdravljica (1992) kratki igrani film
Pripovedke iz medenega cvetličnjaka (1991) TV nadaljevanka
Bau-bau (1991) kratki igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Odpadnik (1988) celovečerni igrani film
Dopust (1987) celovečerni igrani TV film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Berlin Kaputt (1981) celovečerni igrani film
Bljuz (1981) dokumentarni
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film