Dušan Mlakar

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Asistent režije
Idealist (1976) celovečerni igrani film
Sončni krik (1968) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Samorastniki (1963) celovečerni igrani film
Minuta za umor (1962) celovečerni igrani film
Družinski dnevnik (1961) celovečerni igrani film
Režiser
Konec tedna (1978) TV nanizanka
Portret Vladimirja Skrbinška (1978) kratki dokumentarni film
Mož, ki je imel želvo (1976) TV igra
Scenarist
Portret Vladimirja Skrbinška (1978) kratki dokumentarni film