Živorad Žika Mitrović

Filmografija

Režiser
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Nož (1967) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Nevesinjska puška (1963) celovečerni igrani film
Signali nad gradom (1960) celovečerni igrani film
Poslednji kolosek (1956) celovečerni igrani film
Ešalon doktora M. (1955) celovečerni igrani film
Scenarist
Užička republika (1974) celovečerni igrani film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Nož (1967) celovečerni igrani film
Nevesinjska puška (1963) celovečerni igrani film
Potraga za zmajem (1961) celovečerni igrani film
Poslednji kolosek (1956) celovečerni igrani film
Ešalon doktora M. (1955) celovečerni igrani film
Požar na selu (1953) kratki igrani propagandni film