Vojislav Voja Mirić

Filmografija

Nastopajoči
Neka druga žena (1981) celovečerni igrani film
Prestop (1980) celovečerni igrani film
Most (1979) kratki igrani film
Trofej (1979) celovečerni igrani film
Vrhovi Zelengore (1976) celovečerni igrani film
Crvena zemlja (1975) celovečerni igrani film
Derviš i smrt (1974) celovečerni igrani film
SB zatvara krug (1974) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Oseka (1969) celovečerni igrani film
Brat doktora Homera (1968) celovečerni igrani film
Crne ptice (1967) celovečerni igrani film
Nemirni (1967) celovečerni igrani film
Do pobedata in po nea (1966) celovečerni igrani film
Denovi na iskušenje (1965) celovečerni igrani film
Tri (1965) celovečerni igrani film
Službeni položaj (1964) celovečerni igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Čudna devojka (1962) celovečerni igrani film