Milivoje Milivojević

Filmografija

Direktor fotografije
Dobrovoljci (1986) celovečerni igrani film
Opasni trag (1984) celovečerni igrani film
Idi mi, dođi mi (1983) celovečerni igrani film
Neka druga žena (1981) celovečerni igrani film
Sudbine (1978) celovečerni igrani film
Devojački most (1976) celovečerni igrani film
Balada o jednoj zastavi (1976) kratki igrani film
Crveni udar (1974) celovečerni igrani film
SB zatvara krug (1974) celovečerni igrani film
Tišine (1972) kratki igrani film
Tražim samog sebe (1965) kratki dokumentarni film
Kat ratnički doboši umuknu (1960) kratki dokumentarni film
Biće to novi grad (1960) kratki dokumentarni propagandni film