Dušan Milavec

Filmografija

Scenograf
Zastoj (2019) celovečerni igrani film
Stekle lisice (2017) celovečerni igrani film
Pod gladino (2016) igrani
Nisi pozabil (2016) igrani
Nočno življenje (2016) igrani
Komedija solz (2016) igrani
Štiri stvari, ki sem jih želel početi s tabo (2015) igrani
Inferno (2014) igrani
Pravica ljubiti (2013) igrani
Panika (2013) igrani
Vaje v objemu (2012) igrani
Oči, a lahko jaz šofiram? (2011) igrani
Deviški ples smrti (2011) igrani
Črni bratje (2010) igrani
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Cirkus Columbia (2010) celovečerni igrani film
Moški (2010) neznan
Angela vode: Skriti sponim (2009) celovečerni igrani TV film
Tolažnik (2009) igrani
Leteča brata Rusjan (2009) srednjemetražni dokumetarno-igrani film
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Svet je velik in rešitev se skriva za vogalom (2008) celovečerni igrani film
Pokrajina Št. 2 (2008) celovečerni igrani film
Instalacija ljubezni (2007) celovečerni igrani film
Ti si jedini gazda ove kuće - Ti si edini gospodar te hiše (2006) kratki igrani film
Dobro urejeni mrtveci (2005) celovečerni igrani film
No Man's Land (2001) celovečerni igrani film
Steber (1997) TV igra
Čamčatka (1996) celovečerni igrani TV film
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Vaški učitelj (1993) kratki igrani TV film
Srčna dama (1991) celovečerni igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Kres (1985) kratki igrani film