Branko Miklavc

Rojen v Ljubljani.

Filmografija

Nastopajoči
Ko naju več ne bo (2005) diplomski igrani film
Triangel (1991) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Razseljena oseba (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Kjer me srbi, tam se čoham (1968) kratki igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film