Gordan Mihić

Filmografija

Scenarist
Postali bomo prvaki sveta (2015) igrani
Dom za vešanje (1989) celovečerni igrani film
Balkan ekspres 2 (1989) celovečerni igrani film
Kraj rata (1984) celovečerni igrani film
Balkan ekspres (1983) celovečerni igrani film
Osvajanje slobode (1979) celovečerni igrani film
Čuvar plaže u zimskom periodu (1976) celovečerni igrani film
Protiv Kinga (1974) celovečerni igrani film
Buđenje pacova (1967) celovečerni igrani film
Kad budem mrtav i beo (1967) celovečerni igrani film
Tople godine (1966) celovečerni igrani film