Olga Meglič

Filmografija

Montažer
P.S. (1988) celovečerni igrani omnibus
Naš praznik je delovni dan (1984) kratki dokumentarni informativni film
Turistične prireditve v Sloveniji (1983) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Zlata vrata Pule (1980) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Iz roda v rod duh išče pot (1979) kratki dokumentarni učni film
Človek z Mure (1979) kratki dokumentarni učni film
Veš, poet svoj dolg? (1979) kratki dokumentarni učni film
Kultura v NOB (1979) kratki dokumentarni učni film
Naš partizanski Kočevski rog (1979) kratki dokumentarni učni film
Pri Cankarju na Rožniku (1979) kratki dokumentarni učni film
Odločil sem se (1977) kratki dokumentarni instruktivni film
Kot pravkar utrgan sadež (1977) kratki dokumentarni učni film
Avtomatizacija v železniškem prometu (1976) kratki dokumentarni instruktivni film
Avtomatizacija v cestnem prometu (1976) kratki dokumentarni instruktivni film
150 let pozneje (1975) kratki dokumentarni propagandni film
46. vzporednik (1973) kratki dokumentarni film