Marjan Meglič

Filmografija

Snemalec zvoka
13. jul (1982) celovečerni igrani film
Deseti brat (1982) celovečerni igrani film
Dečko koji obećava (1981) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Povest o dobrih ljudeh (1975) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Ljubezen na odoru (1973) celovečerni igrani film
Na klancu (1971) celovečerni igrani film
Mrtva ladja (1971) celovečerni igrani film
Oxygen (1970) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Na papirnatih avionih (1967) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Lažnivka (1965) celovečerni igrani film
Tistega lepega dne (1962) celovečerni igrani film
Balada o trobenti in oblaku (1961) celovečerni igrani film
Ti loviš (1961) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Dolina miru (1956) celovečerni igrani film
Tri zgodbe (1955) celovečerni igrani film
Vesna (1953) celovečerni igrani film