Franjo Meglič

Filmografija

Direktor fotografije
Utonilo je sonce (1975) otroška TV nadaljevanka
Vzhodna Ljubljana (1956) kratki dokumentarni propagandni film
Domotožje (1956) kratki dokumentarni reportažni film
Bodi previden (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Snemalec
Ipavci (1977) TV nadaljevanka
Splavljenci (1972) TV igra
Pogreb (1972) TV igra
Kaplan Martin Čedermac (1970) TV igra
Srečanje (1970) TV igra
Naredite mi to deželo nemško (1969) mini TV nadaljevanka
Školjka (1968) TV igra
Zrna jutrišnjih pridelkov (1968) TV igra
Krefli (1968) TV igra
Sarabanda za obešence (1968) TV igra
4000 (1968) TV igra
Konec afere (Nogometna pravljica) (1964) TV igra
Zvezde na jutranjem nebu (1963) TV igra
Hlapec Jernej in njegova pravica (1961) TV igra
Legenda o birokratu (1961) TV igra
Ta veseli dan ali Matiček se ženi (1961) TV igra
Tonček (1961) otroška TV igra