Ivan Mažgon

Filmografija

Direktor filma
Poletje v školjki (1986) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Nobeno sonce (1984) celovečerni igrani film
Leta odločitve (1984) celovečerni igrani film
Rdeči boogie ali Kaj ti je deklica (1982) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film