Niko Matul

Filmografija

Nastopajoči
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Scenograf
Moj ata socialistični kulak (1987) celovečerni igrani film
Ljubezni Blanke Kolak (1987) celovečerni igrani film
Čas brez pravljic (1986) celovečerni igrani film
Dediščina (1984) celovečerni igrani film
Oblaki so rdeči (1983) TV nadaljevanka
Matjon (1983) TV igra
Suton (1982) celovečerni igrani film
Slike iz leta 1941 (1982) mini TV nadaljevanka
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Krč (1979) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Nori malar (1978) celovečerni igrani TV film
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Zadnja šolska naloga (1977) celovečerni igrani TV film
Sreča na vrvici (1977) celovečerni igrani film
Vrnitev (1976) celovečerni igrani TV film
Bele trave (1976) celovečerni igrani film
Vdovstvo Karoline Žašler (1976) celovečerni igrani film
Sobota dopoldan (1976) TV igra
Roke Andreja Podlipnika (1976) TV igra
Mož, ki je imel želvo (1976) TV igra
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Povest o dobrih ljudeh (1975) celovečerni igrani film
Čudoviti prah (1975) celovečerni igrani film
Gorjupa bajta (1975) TV igra
Strah (1974) celovečerni igrani film
Vest in pločevina (1974) TV nanizanka
Celjski sodni proces (1974) TV igra
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Prav luštno je res na deželi (1973) kratki igrani film
Pastirci (1973) celovečerni igrani film
Ljubezen gre skozi kuhinjo (1972) kratki igrani propagandni film
Ko pride lev (1972) celovečerni igrani film
Sedmina (1969) celovečerni igrani film
Kekčeve ukane (1968) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Najdenček (1965) kratki igrani film
Soseda (1964) kratki igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Erotikon - Karussell der Leidenschaften (1963) celovečerni igrani film
Vecchio testamento, Il (1962) celovečerni igrani film
Deklica z rdečim glavnikom (1962) kratki igrani film
Am Sonntag will mein Susser mit mir segeln gehn (1961) celovečerni igrani film
Ples v dežju (1961) celovečerni igrani film
Ti loviš (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Intermezzo (1960) kratki lutkovni film
Sestra (1960) kratki igrani propagandni film
Akcija (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Čigavo je pismo (1959) kratki lutkovni film
Zaspane (1959) kratki lutkovni film
Klempo (1958) kratki igrani film
On in njegovi (1958) kratki igrani satirični film
Dobro morje (1958) celovečerni igrani film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Plat zvona (1955) kratki dokumentarni film