Aleksandar Marodić

Rojen v Zagrebu (Hrvaška).

Filmografija

Nastopajoči
Kjer me srbi, tam se čoham (1968) kratki igrani film
Scenarist
Paralele (1987) celovečerni igrani TV film
Resnični obraz Anite Novak (1984) TV nadaljevanka
Naša krajevna skupnost (1980) TV nadaljevanka
Olimpiada (1979) TV igra
Nepovabljeni gost (1979) TV igra
Izsiljevanje (1978) TV igra
Tekma (1978) TV igra
Poti in stranpoti (1976) TV nadaljevanka
Žrtev umetnosti (1975) TV igra
Nora hiša (1973) TV nadaljevanka
Mali oglasi (1968) TV nanizanka
VOS (1965) TV nadaljevanka
Vsakdanja zgodba (1963) TV igra