Franc Markovčič

Rojen v Rečici ob Savinji.

Filmografija

Nastopajoči
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Do konca in naprej (1990) celovečerni igrani film
Ječarji (1990) celovečerni igrani film
Decembrski dež (1990) celovečerni igrani film
Bronasti vijak (1988) TV nadaljevanka
Poletje v školjki (II) (1988) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Christophoros (1985) celovečerni igrani film
Veselo gostivanje (1984) celovečerni igrani film
Dih (1983) celovečerni igrani film
Trije prispevki k slovenski blaznosti (1983) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Med strahom in dolžnostjo (1975) celovečerni igrani film
Pomladni veter (1974) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Klopca (0) TV igra