Marko Mandič

Filmografija

Nastopajoči
Izbrisana (2018) celovečerni igrani film
Prepisani (2011) igrani
Neke druge zgodbe (2010) celovečerni igrani omnibus
Tea (2006) celovečerni igrani film
Vlažnost 81% (2003) študijski igrani film
Vladimir (2002) celovečerni igrani TV film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Maska (2001) TV etuda
Ščetka (1999) študijski igrani film
Menjava kož (1999) TV etuda
Desetka (1998) TV etuda
Ekspres, ekspres (1997) celovečerni igrani film
Herzog (1995) celovečerni igrani film
Syrya (1995) študijski igrani film