Marjan Manček

Rojen v Novem mestu.

Filmografija

Glavni animator
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Peter Klepec (1998) kratka TV animacija
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Kamen (1984) kratki risani film
Zavetje (1983) kratki risani film
Po delu počitek (1983) kratki risani film
Glavni risar
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Ogledalce (1985) kratki risani film
Kamen (1984) kratki risani film
Zavetje (1983) kratki risani film
Po delu počitek (1983) kratki risani film
Zimska želja (1982) kratki risani film
Produkcijska hiša
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Režiser
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Na liniji (1989) kratki risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Po delu počitek (1983) kratki risani film
Zavetje (1983) kratki risani film
Scenograf
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Zavetje (1983) kratki risani film
Po delu počitek (1983) kratki risani film
Scenarist
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Hribci - Prava pot (1993) kratki risani film
Hribci - Zajtrk (1993) kratki risani film
Hribci - Trofeja (1993) kratki risani film
Ljubo doma (1985) kratki risani film
Ogledalce (1985) kratki risani film
Po delu počitek (1983) kratki risani film
Zavetje (1983) kratki risani film
Zimska želja (1982) kratki risani film