Janez Mally

Filmografija

Animator lutk
Vasovalec (1959) kratki lutkovni film
Direktor fotografije
Nevesta (1971) kratki risani film
Iskušenje (1971) kratki risani film
Brodolomci (1969) kratki risani film
Božidar Jakac (1969) kratki dokumentarni film o umetnosti
C'est la vie (1969) kratki risani film
Partizanski kurirji (1969) kratki dokumentarni film
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Curriculum vitae (1969) kratki risani film
S'm z Ribn'ce Urban (1968) kratki dokumentarni etnografski film
Orden (1968) kratki risani film
Kovček (1968) kratki risani film
Cvet (1968) kratki risani film
Norčevi zapiski (1967) kratki risani film
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???
Manevri (1967) kratki risani film
1+1=3 (1967) kratki risani film
April 1941 (1967) kratki dokumentarni film
Triglavski gozdovi (1966) kratki dokumentarni gospodarstveni film
Litostroj (1966) kratki dokumentarni propagandni film
Hej čez bele poljane (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Prekomorci (1965) kratki dokumentarni film
Vojna poema (1965) kratki dokumentarni film o umetnosti
Artist (1964) kratki risani film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Banka (1960) kratki lutkovni film
Puščica (1960) kratki risani film
Uporabno in lepo (1958) kratki dokumentarni propagandni film
Fantastična balada (1957) kratki dokumentarni film
Usoden strel (1953) kratki lutkovni film
7 na en mah (1952) kratki lutkovni film
Plazovi na Tolminskem (1952) kratki dokumentarni reportažni film
Gradimo veliki atelje (1950) kratki dokumentarni reportažni film
Montažer
Brihtne buče (1957) kratki lutkovni film
Nastopajoči
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Snemalec
En glažek al' pa dva (2008) kratki animirani film