Nikola Majdak

Filmografija

Direktor fotografije
Skerco (1994) celovečerni igrani film
Od kongresa do kongresa (1982) kratki dokumentarni film
Ljubljana (1981) kratki dokumentarni film
Koštrun (1981) kratki dokumentarni film
Led in ogenj (1977) kratki dokumentarni film
Ta hiša je moja, pa vendar moja ni (1976) kratki dokumentarni film
46. vzporednik (1973) kratki dokumentarni film
Pismo (1973) kratki igrani film
Sledim soncu (1972) kratki dokumentarni športni film
Tri etude za Cathy in Miloša (1971) kratki dokumentarni športni film
Motonauma 70 (1971) kratki dokumentarni športni film
Zapis o slikarju - Janez Bernik (1971) kratki dokumentarni film o umetnosti
Zlati fantje (1970) kratki dokumentarni športni film
Ubistvo na podmukao i svirep način i iz niskih pobuda (1969) celovečerni igrani film
Ko sem majhen bil, sem bil zdrav, vesel (1969) kratki dokumentarni film
Kvišku (1969) kratki dokumentarni športni film
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???
Dve noči u jednom danu (1963) celovečerni igrani film
Sudar na paralelama (1961) celovečerni igrani film
Prvi građanin male varoši (1961) celovečerni igrani film
Dobro nam došao (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Montažer
Ljubljana (1981) kratki dokumentarni film
Led in ogenj (1977) kratki dokumentarni film
Zapis o slikarju - Janez Bernik (1971) kratki dokumentarni film o umetnosti
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???
Režiser
Led in ogenj (1977) kratki dokumentarni film
Pismo (1973) kratki igrani film
Motonauma 70 (1971) kratki dokumentarni športni film
Zapis o slikarju - Janez Bernik (1971) kratki dokumentarni film o umetnosti
Izvor života (1969) kratki kolažni film
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???
Scenograf
Pismo (1973) kratki igrani film
Scenarist
Led in ogenj (1977) kratki dokumentarni film
Pismo (1973) kratki igrani film
Motonauma 70 (1971) kratki dokumentarni športni film
Zapis o slikarju - Janez Bernik (1971) kratki dokumentarni film o umetnosti
Zaljubljen u tri kolača (1967) kratki predmetni film???