Mirko Mahnič

Filmografija

Nastopajoči
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Režiser
Vzpon (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Ptuj - zgodovinsko mesto (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Vzpon (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Zima mora umreti (1954) kratki dokumentarni etnografski film
Nevesta le jemlji slovo (1954) kratki dokumentarni etnografski film
Ptuj - zgodovinsko mesto (1949) kratki dokumentarni reportažni film
Kurentovanje (1949) kratki dokumentarni film