Zlatko Madunić

Filmografija

Nastopajoči
Učna leta izumitelja Polža (1982) celovečerni igrani film
Akcija Stadion (1977) celovečerni igrani film
Majstor i Margarita (1972) celovečerni igrani film
Nizvodno od sunca (1969) celovečerni igrani film
Bekstva (1968) celovečerni igrani film
Mali vojnici (1967) celovečerni igrani film
U sukobu (1963) celovečerni igrani film
Minuta za umor (1962) celovečerni igrani film
Potraga za zmajem (1961) celovečerni igrani film
Jedini izlaz (1958) celovečerni igrani film