Danilo Bezlaj

Filmografija

Nastopajoči
Ščuke pa ni, ščuke pa ne (1980) TV nadaljevanka
Prva ljubezen (1976) kratki igrani film
Strah (1974) celovečerni igrani film
Begunec (1973) celovečerni igrani film
Zgodba, ki je ni (1967) celovečerni igrani film
Nevidni bataljon (1967) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
X-25 javlja (1960) celovečerni igrani film
Flitterwochen in der H?׬le (1960) celovečerni igrani film
Tri četrtine sonca (1959) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film