Vilko Bevc

Filmografija

Režiser
»Četrnaesti oktobar« - Kruševac (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Mihajlo Pupin (1985) kratki dokumentarni propagandni film
»Zmaj« za poljoprivredu (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Most preko Save (1984) kratki dokumentarni informativni film
Slika o »Servu Mihalju« (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Tito u Zrenjaninu (1983) kratki dokumentarni film
»Servo Mihalj« - industrijsko poljoprivredni kombinat, Zrenjanin (1983) kratki dokumentarni propagandni film
Prva krajiška proleterska brigada (1982) kratki dokumentarni film
Petrohemija (1982) kratki dokumentarni propagandni film
Tito u Ljubljani (1981) kratki dokumentarni film
Novi železnički most preko Save u Beogradu (1980) kratki dokumentarni informativni film
Uhvaćeno sunce - Godomin (1980) kratki dokumentarni informativni film
Fabrika celuloze, papira i papirne konfekcije - »Celpak« (1980) kratki dokumentarni propagandni film
25 godina FAP-a (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Prijedor - juče, danas, sutra (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Lakiranje i transport karoserija automobila »Zastava« (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Luka Beograd (1977) kratki dokumentarno-igrani film
30 godina Mlinsko-pekarske industrije u Beogradu (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Naš Tito (1975) kratki dokumentarni film
Iz pobede u pobedu (1975) kratki dokumentarni film
Volimo te (1973) kratki dokumentarni film
Vrhovni komandant na manevru (1972) kratki dokumentarni reportažni film
Uz dvadesetogodišnjicu JLA (1961) kratki dokumentarni film
Osnovni principi tehnike vernaja po snegu (1960) kratki dokumentarni učni film
Odeljenje vojne policije u poteri za neprijateljskom grupom - vežba (1960) kratki dokumentarni učni film
Ispit je položen (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Narodna republika Bosna i Hercegovina (1958) kratki dokumentarni učni film
Narodna republika Hrvatska (1958) kratki dokumentarni učni film
Narodna republika Slovenija (1958) kratki dokumentarni učni film
Borci za slobodu (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Mihajlo Pupin (1985) kratki dokumentarni propagandni film
Slika o »Servu Mihalju« (1984) kratki dokumentarni propagandni film
»Zmaj« za poljoprivredu (1984) kratki dokumentarni propagandni film
Most preko Save (1984) kratki dokumentarni informativni film
»Servo Mihalj« - industrijsko poljoprivredni kombinat, Zrenjanin (1983) kratki dokumentarni propagandni film
Petrohemija (1982) kratki dokumentarni propagandni film
Tito u Ljubljani (1981) kratki dokumentarni film
Uhvaćeno sunce - Godomin (1980) kratki dokumentarni informativni film
Fabrika celuloze, papira i papirne konfekcije - »Celpak« (1980) kratki dokumentarni propagandni film
Novi železnički most preko Save u Beogradu (1980) kratki dokumentarni informativni film
25 godina FAP-a (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Lakiranje i transport karoserija automobila »Zastava« (1978) kratki dokumentarni propagandni film
Luka Beograd (1977) kratki dokumentarno-igrani film
30 godina Mlinsko-pekarske industrije u Beogradu (1977) kratki dokumentarni propagandni film
Vrhovni komandant na manevru (1972) kratki dokumentarni reportažni film
Uz dvadesetogodišnjicu JLA (1961) kratki dokumentarni film
Ispit je položen (1958) kratki dokumentarni reportažni film