Borut Lesjak

Filmografija

Avtor glasbe
Oblaki so rdeči (1983) TV nadaljevanka
Ta hiša je moja, pa vendar moja ni (1976) kratki dokumentarni film
Prav luštno je res na deželi (1973) kratki igrani film
Čas je zlato (1972) kratki igrani film
Ljubezen gre skozi kuhinjo (1972) kratki igrani propagandni film
Barbara - Brest (1972) kratki reklamni film
Dve koračnici (1971) kratki dokumentarni film
Življenje je igra (1968) kratki igrani film
Metalna (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Žičnica (1965) kratki dokumentarni reklamni film
Soseda (1964) kratki igrani film
Dobrodošli - Titovo Užice (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Kitarist (1964) kratki lutkovni film
Miličnik (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Hruške (1964) kratki igrani film
Jutri na Dravi (1963) kratki dokumentarni propagandni film
U svim pravcima (1963) kratki reklamni film
Weekend (1963) kratki dokumentarni film
Cekin (1962) kratki lutkovni film
Srešćemo se večeras (1962) celovečerni igrani film
Dediščina bratov Lumiere (1962) kratki igrani satirični film
Prvi (1962) kratki igrani film
Sudar na paralelama (1961) celovečerni igrani film
Luka bodočnosti (1961) kratki dokumentarni propagandni film
Kje je železna zavesa? (1961) kratki dokumentarni film
Mladi levi (1961) kratki dokumentarni film
Naša reka (1960) kratki dokumentarni reportažni film
Planica 1960 (1960) kratki dokumentarni reportažni film
Puščica (1960) kratki risani film
Me poznate? (1960) kratki igrani propagandni film
Intermezzo (1960) kratki lutkovni film
Prijatelj št. 1 (1960) kratki dokumentarni propagandni film
Festival Girls, The (1960) celovečerni igrani film
Zaspane (1959) kratki lutkovni film
Vrata ostaju otvorena (1959) celovečerni igrani film
Arbissima (1959) kratki dokumentarni film
Čigavo je pismo (1959) kratki lutkovni film
Naši najboljši (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Iveri (1958) kratki dokumentarni reportažni film
Skrivnosti Jadrana (1958) kratki dokumentarni poljudnoznanstveni film
Jeklene brigade (1958) kratki dokumentarni reportažni film
O medvedu Sulčku in metuljčku (1958) kratki dokumentarni film
Ne čakaj na maj (1957) celovečerni igrani film
Otok (1957) kratki lutkovni film
I. festival slovenske telesne kulture (1957) kratki dokumentarni reportažni film
Zakladi naše dežele (1957) kratki dokumentarni propagandni film
Tovarna avtomobilov Maribor (1957) kratki reklamni film
Nastopajoči
Umetni raj (1990) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film