Alma Granič Lapajne

Diplomirala je na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Izobraževanje je nadaljevala na specialki iz filmske režije pri profesorju Karpu Godini na AGRFT in pri profesorju Wernerju Herzogu v Berlinu.

Filmografija

Režiser
Mati (2002) kratki dokumentarni TV film
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Sirene na mejah noči (1998) kratki dokumentarni TV film
Dornava (1997) kratki dokumentarni TV film
Jesen (1997) kratki dokumentarni TV film
Trajanja (1995) kratki dokumentarni TV film
Scenarist
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Sirene na mejah noči (1998) kratki dokumentarni TV film
Dornava (1997) kratki dokumentarni TV film
Jesen (1997) kratki dokumentarni TV film
Trajanja (1995) kratki dokumentarni TV film