France Lampret

Filmografija

Avtor glasbe
Pismo (1977) kratki igrani film
Luka Koper 76 (1976) kratki dokumentarni informativni film
Pričam ti priču (1973) kratki igrani film
Rdeče, zeleno in rumeno (1973) kratki risani učni film
SGP Pionir 25 let (1972) kratki dokumentarni propagandni film
Rekreacija (1971) kratki igrani film
Pismo z gora (1971) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Občan Urban je glav 'ca (1971) kratki igrani film
Ptujska dežela (1971) kratki dokumentarni turistično-propagandni film
Safari (1970) kratki dokumentarni film
Putka (1969) kratki igrani film
Obiščite Slovenijo (1969) kratki dokumentarni propagandni film
Človek z diplomo (1969) kratki igrani film
Davek na malomarnost (1967) kratki dokumentarni poučni film
Grenka sol (1967) kratki dokumentarni film
Podobe iz sanj (1967) kratki igrani film
April 1941 (1967) kratki dokumentarni film
Črno in belo (1967) kratki dokumentarni film
Angel Varuh (1966) kratki igrani film
Ljudje na asfaltu: pešec, kolesar (1965) kratki dokumentarni
Njen rojstni dan (1965) kratki igrani film
Vojna poema (1965) kratki dokumentarni film o umetnosti
Prekomorci (1965) kratki dokumentarni film
Srečanje s Pomurjem (1964) kratki dokumentarni propagandni film
Maksim Gaspari (1964) kratki dokumentarni film o umetnosti
Ona, on in? ... HIMO (1964) kratki reklamni film
Občan Urban (1963) kratki igrani satirični film
Dober dan (1962) kratki igrani satirični film
Energija reke Drave (1962) kratki dokumentarni film o naravi
Iz snega v cvetje (1962) kratki dokumentarni propagandni film
Izkopana bojna sekira (1961) kratki igrani satirični film
S trnkom ob Soči (1961) kratki dokumentarni propagandni film
Kurir Nejček (1961) kratki risani film
Sprehod (1961) kratki igrani satirični film
Cesta (1960) kratki igrani satirični film
Mlaj (1960) kratki igrani satirični film
Bizoviške perice (1959) kratki dokumentarni reportažni film
Hitreje in lepše - Tops (1958) kratki reklamni film
Brihtne buče (1957) kratki lutkovni film
Pod lipo (1956) kratki dokumentarni etnografski film
O gozdu bi rad nekaj povedal (1956) kratki dokumentarni propagandni film
Vasovanje (1956) kratki dokumentarni etnografski film
Ribničan bi rad plesal (1956) kratki dokumentarni etnografski film
IV. svetovno prvenstvo v kajak slalomu (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Tri doline (1955) kratki dokumentarni film
Kratka poseta fabrici elektrotehničkog materijala i fine mehanike Iskra (1955) kratki dokumentarni industrijski film
U Vojno-sanitetskoj oficirskoj školi (1955) kratki dokumentarni propagandni film
Nevesta le jemlji slovo (1954) kratki dokumentarni etnografski film
Železarna Jesenice (1954) kratki dokumentarni reportažni film
Na svidenje na Ostrožnem (1954) kratki dokumentarni film
Vse sile za proslavo prvega maja v Trstu (1948) kratki dokumentarni reportažni film
Montažer
Heroji slovenskega naroda (1986) kratki dokumentarni film
Kokon (1979) kratki risani film
Vrata (1978) kratki risani film
Močvirje (1976) kratki risani film
Manevri (1967) kratki risani film
1+1=3 (1967) kratki risani film
Norčevi zapiski (1967) kratki risani film
Srečanja PEN Bled 1965 (1965) kratki dokumentarni reportažni film
Derby (1965) kratki dokumentarni film
Naročeni ženin (1965) kratki dokumentarni film
Artist (1964) kratki risani film
Romanca o solzi (1961) kratki igrani film
Na sončni strani ceste (1959) kratki dokumentarni film
Prvi koraki (1959) kratki dokumentarni propagandni film