Nikita Maja Lah

Filmografija

Montažer
Od električarja z ljubeznijo (2008) kratki igrani film
Kamera tukaj in tudi teče (2007) srednjemetražni igrani film
Arija iz druge sobe - Portret Emerika Bernarda (2000) kratki dokumentarni TV film
Samota v dvoje - Večer (2000) kratki igrani film
Indus.mat (2000) kratki igrani film
Pet majskih dni (1997) celovečerni igrani TV film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Domače obrti na Slovenskem - Puškarji (1996) kratki dokumentarni TV film
Domače obrti na Slovenskem - Kamnarji in kamnoseki (1996) kratki dokumentarni TV film
Domače obrti na Slovenskem - Krovci (1996) kratki dokumentarni TV film
Betonski človek (1995) kratki igrani film
Prerokbe ognja (1994) celovečerni dokumentarni film