Andrej Kurent

Rojen v Beogradu (Srbija).

Filmografija

Nastopajoči
Radio.doc (1995) celovečerni igrani TV film
Kavarna Astoria (1989) celovečerni igrani film
Živela svoboda (1987) celovečerni igrani film
Ljubezen nam je vsem v pogubo (1987) celovečerni igrani film
Doktor (1985) celovečerni igrani film
Naš človek (1985) celovečerni igrani film
Pustota (1982) celovečerni igrani film
Nasvidenje v naslednji vojni (1980) celovečerni igrani film
Iskanja (1979) celovečerni igrani film
Draga moja Iza (1979) celovečerni igrani film
Izsiljevanje (1978) TV igra
Praznovanje pomladi (1978) celovečerni igrani film
To so gadi (1977) celovečerni igrani film
Cvetje v jeseni (1973) celovečerni igrani film
Amandus (1966) celovečerni igrani film
Po isti poti se ne vračaj (1965) celovečerni igrani film
Zarota (1964) celovečerni igrani film
Ne joči, Peter (1964) celovečerni igrani film
Naš avto (1962) celovečerni igrani film
L'Enclos / Ograda (1961) celovečerni igrani film
Veselica (1960) celovečerni igrani film
Dobri stari pianino (1959) celovečerni igrani film
Trenutki odločitve (1955) celovečerni igrani film
Devojka i hrast (1955) celovečerni igrani film
Jara gospoda (1953) celovečerni igrani film
Trst (1951) celovečerni igrani film
Na svoji zemlji (1948) celovečerni igrani film
Vrnitev v Kalifornijo (0) TV igra