Damijan Kunej

Filmografija

Oblikovalec zvoka
Pirandello (2008) kratki igrani film
Delo osvobaja (2004) celovečerni igrani TV film
Ruševine (2004) celovečerni igrani film
Rezervni deli (2003) celovečerni igrani film
Kruh in mleko (2001) celovečerni igrani film
Barabe! (2001) celovečerni igrani film
Nepopisan list (2000) celovečerni igrani film
Svobodna si. Odloči se. (2000) kratki igrani film
Samota v dvoje - Večer (2000) kratki igrani film
Kako se znebiš Mačota? (2000) kratki risani film
Porno film (2000) celovečerni igrani film
Kjer pršijo megle (2000) kratki dokumentarni TV film
Kaj bi še rad? (1999) diplomski igrani film
Cesta bratstva in enotnosti (1999) celovečerni dokumentarni TV film
Ščetka (1999) študijski igrani film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Urban - skice za portret glasbenika (1998) kratki dokumentarni TV film
Črepinjice (1997) diplomski igrani film
Prizori iz življenja pri Hlebanjevih (1997) kratki dokumentarni TV film
Vivere (1997) študijski igrani film
Sex Pistols - Welcome Home (1997) kratki dokumentarni film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Jesen (1997) kratki dokumentarni TV film
Dornava (1997) kratki dokumentarni TV film
Deklica s frnikulami (1997) kratki dokumentarni film
Večna baletna domačija (1997) kratki dokumentarni TV film
Tretje oko (1997) dokumentarna TV nanizanka
Smehljaj (1996) študijski igrani film
Pepelca (1996) študijski dokumentarni film
Foto film 2001 (1996) kratki dokumentarni TV film