Leo Kulaš

Rojen v Metkoviću (Hrvaška).

Filmografija

Kostumograf
Zgodovina ljubezni (2018) celovečerni igrani film
Ko sem se pogledala navzdol (2017) kratki eksperimentalni film
Ljubljana je ljubljena (2005) celovečerni igrani film
Blues za Saro (1999) celovečerni igrani film
Tretje oko (1997) dokumentarna TV nanizanka
Moj prijatelj Arnold (1997) kratki igrani TV film
Peter in Petra (1996) kratki igrani film
Junaki petega razreda (1996) TV nadaljevanka
Carmen (1995) celovečerni igrani film
Nebo nad Ženavljami ali Dan, ko nam je Evropa padla na glavo (1994) kratki igrano-dokumentarni TV film
Nasmeh pod pajčolanom (1993) celovečerni igrani TV film
Kostumografija
Ustava Republike Hrvaške (2016) igrani