Vesna Nikolovska Kržičnik

Filmografija

Montažer
Temna stran lune (2006) srednjemetražni igrani TV film
Aven čhavora (2005) celovečerni dokumentarni film
Novi svet (2003) TV nadaljevanka
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Chubby was here - Šumiju v slovo (2000) kratki dokumentarni TV film
Nebotičnik (2000) kratki dokumentarni TV film
Dom svobode (2000) kratki igrano-plesni film
Jezni (2000) kratki igrani film
Kjer pršijo megle (2000) kratki dokumentarni TV film
Temni angeli usode (1999) celovečerni igrani film
Lucky Number (1999) kratki igrani film
Socializacija bika? (1998) celovecerni risani film
Portret: Miki Muster (1997) kratki dokumentarni film
Bil sem Elvis (1997) kratki dokumentarni film
Sex Pistols - Welcome Home (1997) kratki dokumentarni film
Pesem od Ludomorca (1997) kratki igrani film
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Fotograf (1991) študijski igrani film