Hajrudin Krvavac

Filmografija

Avtor literarne predloge
Most (1969) celovečerni igrani film
Režiser
Partizanska eskadrila (1979) celovečerni igrani film
Valter brani Sarajevo (1972) celovečerni igrani film
Most (1969) celovečerni igrani film
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
Radove izvodi "Hidromontaža" Maribor (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Prvi maj 1956 godine (1956) kratki dokumentarni film
Dolina radosti (1955) kratki dokumentarni reportažni film
Scenarist
Diverzanti (1967) celovečerni igrani film
Radove izvodi "Hidromontaža" Maribor (1965) kratki dokumentarni propagandni film
Vrtlog (Otac - Močvara - Vrtlog) (1964) celovečerni igrani omnibus
Prvi maj 1956 godine (1956) kratki dokumentarni film