Mirta Krulc

Filmografija

Scenograf
Dvojne počitnice (2001) TV nadaljevanka
Kdo bo koga (1993) TV nadaljevanka
Good rockin' tonight (1992) študijski igrani film
Ljubezen po kranjsko (1991) celovečerni igrani TV film
Nekje živi Cenka (1988) celovečerni igrani TV film
Pod sinjim nebom (1988) celovečerni igrani TV film
Zločinci (1987) TV igra
Ilegalček (1985) TV igra
Mark in Antonij (1985) TV igra
Rodna letina (1985) mini TV nadaljevanka
Zorenje in boji mladega Levstika (1984) TV igra
Življenje v krogu (1984) TV igra
Vsako jutro dobro jutro (1983) TV igra
Sanjarjenje (1983) TV igra
Pasja pot (1983) celovečerni igrani TV film
Jerca (1982) TV igra
Na svidenje čez pet let (1982) TV igra
Delovni dan gospe Marje (1982) celovečerni igrani TV film
Mati (1981) TV igra
Odmor (1981) TV igra
Nenavadni dogodki v Kotu ali Morebitna vrnitev in ponovno izginotje Jožefa Dremla (1980) TV igra
Nepovabljeni gost (1979) TV igra
Olimpiada (1979) TV igra
Tekma (1978) TV igra
Pravica v vasi Brezje (1977) TV igra